Vondt nederst i magen gravid julie blogg

vondt nederst i magen gravid julie blogg

du trenger å være redd for! Det var først i dag jeg skjønte at det ikke var en halsbetennelse på vei eller noe annen sykdom for den saks skyld. Og vet dere hva som er bra med det? Hvis du ønsker å starte en ny blogg og fortsette bloggingen, er du hjertelig velkommen til å gjøre dette på sin lillesøster-plattform. Nå roper sjåføren (les: Ulrik) på meg her. Kaffe har jeg sluttet å drikke også. Men jeg tipper de fleste prøvere er enige med meg om at det er umulig å la være? Det blir selvfølgelig fest uten alkolhol på meg i kveld.

Svangerskapet med: Vondt nederst i magen gravid julie blogg

Jeg har fått halsbrann! Du skal selvsagt ikke ha blødninger forbundet med dette, men det har du sikkert ikke, siden du ikke nevner det. Kanskje det er min greie? Det er tyggetabletter mot sure oppstøt og halsbrann som gravide kan. Jeg sover jo hele tiden. Det er heller ikke mulig å gjenopprette gamle blogger, hvis bloggeren ikke lastet denne ned innen ovennevnte varslede dato. Veldig redd dette skal ende med spontanabort. Dette kan skje flere ganger i løpet av sexleketøy bergen thai sex oslo svangerskapet, og noen er mer plaget av det, enn andre. Mvh jordmor Grethe, les også. Jeg er egentlig på vei ut døren for å rekke en bursdag som har startet, meeeen først må jeg bare fortelle dere noe. vondt nederst i magen gravid julie blogg

Gravid oppdatering: Vondt nederst i magen gravid julie blogg

Hun har smerter nederst i magen, og er redd det kan føre til spontanabort. Ja, jeg har jo mistet hver gang. I hele dag har jeg vært plaget med halsbrann.

Vondt nederst i magen gravid julie blogg - JEG

Som gravid, blir en fort usikker om en skulle oppleve smerter i magen. Vi viser til våre tjenestevilkår når det gjelder vår rett til å slette eller endre tjenesten. Kanskje det er et godt tegn? Dersom du havnet på siden du nå leser når du forsøkte å gå inn på en blogg, betyr det at bloggen dessverre ikke lenger er tilgjengelig. Hva kan dette være? Han har nemlig hatt både halsbetennelse og vært i dårlig form de siste dagene. Men det håper jeg inderlig at denne blodfortynnede medisinen som lisa tønne naken agnes kittelsen naken jeg nå tar skal forhindre. Da mener jeg å sammenligne de symptomene jeg hadde ved de tre andre forsøkene vi har hatt, som har vært ett negativt og to positive. November 2018 ble blogger som lå på den gamle publiseringsplattformen, blogsoft, lagt ned. Jeg har forresten også hatt litt murringer i magen i dag og jeg føler meg skikkelig trøtt selv om jeg overhodet ikke har mangel på søvn. Denne rugingen gjør meg som vanlig litt sprø for jeg er i full gang med googling av symptomer igjen, og det blir man ikke akkuat mindre forvirret.

0 kommentarer til “Vondt nederst i magen gravid julie blogg

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *